Atleții din cadrul CSM Dorna din Vatra Dornei au participat la cea de-a XXXVII-a ediție a competiției „Internationaler Raiffeisen Sivesterlauf” ce s-a desfașurat în orășelul Peuerbach  din Austria. Sportivii dorneni s-au întors cu trei medalii.

Claudia Ionela Costiuc a urcat în două rânduri pe podium, după s-a impus in cursa de 1.700 de metri rezervată fetelor născute în anul 2005, câștigând totodată și proba open, unde a devansat inclusiv sportive născute în anul 2001. Cea de-a treia medalie a fost adusă de Alexandru Prâsneac, care a câștigat detașat cursa de 1.700 de metri, rezervată copiilor născuți în anul 2006. La categoria asi, Dorin Andrei Rusu a terminat proba de 6.800 de metri pe locul 14.

 „Sunt încântat de evoluția sportivilor mei, mai ales de victoriile lui Alexandru Prâsneac și Ionela Claudia Costiuc, dar și de timpul scos de Andrei Dorin Rusu, care se află în primul an la tineret. Sperăm să avem un sezon de sală cât mai reușit, cu cât mai multe medalii, dar și într-o calificare la Campionatul European Indoor ce va avea loc în luna martie la Glasgow, în Scotia”, a precizat antrenorul dornean Cristian Prasneac.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.