La data de 07 octombrie, la ora 16.30, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au observat în trafic pe DN 29A, în localitatea Șerbănești, comuna Zvoriștea, un autoturism reclamat ca sustras în 06 octombrie, de pe raza municipiului Suceava.

În cauză s-a procedat la urmărirea autoturismului, care a fost oprit pe un imaș, ocazie cu care în interior au fost identificați 3 tineri, din care unul de 15 ani, din comuna Hănţeşti, care se afla la volan. În cauză s-a întocmit dosar penal, față de minor, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că autorii furtului autoturismului sunt minorul de 15 ani, aflat la volanul mașinii, un minor de 16 ani, din municipiul Suceava și unul de 15 ani, din comuna Zvoriștea. Față de cei trei s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt în scop de folosință, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.