Poliţiştii continuă să identifice conducători de mopede care circulă fără permis pe drumurile publice. Trei asemenea cazuri au fost întâlnite doar în cursul zilei de luni.

La ora 10.45, pe DC 40, pe raza comunei Grănicești, polițiștii au oprit pentru control mopedul condus de un tânăr de 20 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.

Din cercetări, a rezultat faptul că mopedul aparține tatălui acestuia, care i l-a încredințat pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi ştia că acesta nu are permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 12.10, agenţii Postului de poliţie Vultureşti au oprit în trafic, pe raza comunei, mopedul condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La ora 12.40, pe DC 35, pe raza comunei Bălcăuți, polițiștii au oprit în trafic mopedul condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu figurează cu permis de conducere, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat. În cauză, s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.