La 24.02.2016, ora 18.50, o patrulă din cadrul Postului de poliție Dornești, a oprit pentru control pe str. Dreptății din localitate, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani. La controlul cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La 24.02.2016, în jurul orei 23.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Zefirului din localitate, autoturismul condus de un localnic de 28 de ani, care emana halenă alcoolică și care a devenit agresiv, motiv pentru care, a fost încătuşat şi condus la sediul de poliţie, unde i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

La 25.02.2016, ora 01.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DJ 209A, pe raza localităţii Mălini, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din orașul Solca. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferilor li s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.