Joi, 3 septembrie, în jurul orei 14.45, un tânăr de 20 ani, din oraș Liteni, a condus autoturismul VW Golf pe DJ 208A, în loc. Luncușoara, com. Udești, având direcţia de deplasare dinspre mun. Suceava spre Udești. Ajungând la intersecția dirijată cu indicatoare de prioritate cu DC68-Securiceni a efectuat neregulamentar manevra de depășire pe trecerea pentru pietoni, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Audi care circula din aceeași direcție și efectua virajul stânga spre Luncușoara Centru.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a  conducătorului autoturismului și a pasagerilor din spate din același autoturism, în vârstă de 24 de ani, respectiv 26 de ani, toti din orasul Liteni. Aceștia au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătorii de autovehicule implicați în accidentul de circulație au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare în parte și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.