Miercuri, 16 septembrie,  s-au continuat cercetările privind furturile comise în dauna persoanelor vătămate  Aurelia D.,  Carmen G., SC TPL SRL, SC Sigur la Volan SRL, SC Nicktrans S.R.L, SC Zax Prima Impex SRL,  SC. Best Jobs Europa SRL.

În urma activităților investigative și informativ operative desfășurate de către lucrătorii B.I.C. autorii furturilor comise în perioada iulie –septembrie 2020, în dauna persoanelor vătămate enumerate mai sus au fost identificați în persoana numiților  Avinaș-Nicolae H. de 21 ani,  Suraj R., de 28 ani și un adolescent în vârstă de 16 ani.

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi  penale față de cei trei suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”.(8 acte materiale). În dimineața zilei de 16.09.2020 s-a efectuat două percheziții domiciliare la locuințele situate în mun. Suceava, pe str. Mirăuților și str. Luca Arbore, unde s-a stabilit că locuiesc cei trei suspecți, ocazie cu care au fost recuperate o parte din bunurile provenite din furturile comise de către aceștia. 

Astfel, cei trei au fost conduși la sediul Poliției mun. Suceava unde au fost audiați în calitate de suspecți. La sfârșitul audierilor în 16.09.2020, s-a dispus reţinerea  pe o perioadă de 24 ore a suspecților, cei trei  fiind introduși  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

În dimineața de 17.09.2020 cei trei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri de punere în mișcare a acțiunii penale și  de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activității.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.