Marți, 2 martie, la ora 23:07, lucrătorii S.P.R.12 Preuteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către numitul C. C.,  cu privire la o tentativă te furt de la un buldo-excavator de pe raza satului Hârtop.

La locul faptei s-a stabilit că autorii au încercat să sustragă combustibil din rezervorul unui buldo-excavator, staţionat pe marginea drumului public, unde sunt realizate lucrări de amenajare a reţelei de apă potabilă şi canalizare, utilajul fiind deţinut de Societatea prestatoare de servicii SC EURO EST GRUP SRL Şcheia.

În vecinătatea acestuia au fost descoperite doua recipiente din plastic şi un furtun folosite de autori la săvârşirea faptei.

Procedându-se la audierea persoanelor depistate, identificate ca fiind, B.A., de 19 ani, S. A., de 21 ani şi S. G., de 18 ani, toți din comuna Todirești, iniţial nu au recunoscut participarea la faptă, însă după identificarea bunurilor abandonate, aceştia şi-au recunoscut vinovăţia.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii SPR 12 Preuteşti, sub aspectul săvârşirii ,,tentativei la infracţiunea de furt calificat”.

Faţă de persoanele depistate s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale conform Lg 55/2020.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.