Părinții de gemeni au o viață plină. Marea provocare este de a face un ritm comun al celor doi bebeluși. Totul se multiplică, iar nevoile ce se impun odată cu vârsta îi aduce pe părinți în fața unei alegeri interesante – tricicleta. Este una dintre favoritele copiilor, imediat după un an. Iar producătorii știu cum să îi mulțumească pe doritori.

Nichiduta facilitează orice căutare de genul. În cadrul acestui eshop regăsim triciclete pentru toate preferințele, de la cele cu scaun sau spătar reglabil, cele pliabile, cu mecanism de pedalare, cu suport pentru picioare etc. Pentru cei care caută produse pentru gemeni lucrurile sunt mai complicate de obicei, paleta de produse fiind ceva mai restrânsă. „Cautam o tricicleta de gemeni și am găsit cu greu una” vor spune mulți dintre ei.

Alegerea unei triciclete ține cont de o serie de factori

Devenită atât de populară, preferata copiilor, tricicleta începe să înlocuiască un cărucior începând cu vârsta de un an. În funcție de model însă, va fi potrivită pentru perioada caldă a anului, începând desigur cu primăvara. Atenție însă, modelele sunt atât de diversificate încât alegerea trebuie adaptată în funcție de ce include sau nu tricicleta vizată.

Grupa de vârstă – producătorul specifică vârsta potrivită, minimă pentru a folosi un anumit tip de tricicletă. Unele sunt potrivite începând cu vârstă de un an sau 1 an și jumătate.

Accesorii incluse – acestea pot fi de mare ajutor. Copertină de soare, husă de ploaie sau suportul pentru picioare – sunt câteva dintre acestea.

Sistem de prindere – nu degeaba există o atenție acordată modului în care copilul este așezat în scaunul de tricicletă. Sistemul de prindere sporește siguranța. De regulă vorbim despre centuri cu prindere în 5 puncte și o bară frontală ce împiedică copilul să cadă.

De asemenea, în alegerea tricicletei ar fi de stabilit de la bun început în ce scop este folosită. Unele modele sunt exclusiv pentru a exersa pedalatul și pentru a depune efortul acesta. În alte cazuri însă tricicletă joacă și alt rol, este utilă la plimbare și permite părintelui să o controleze la direcție, viteză de asemenea.

În cazul celor care aleg tricicleta pentru gemeni, modelul nu diferă cu nimic din cele cu un singur loc. Dispunerea este unul în spatele celuilalt. Pot include loc spațios și pentru geantă, coș de cumpărături de asemenea. Nu sunt greu de manevrat și nici grele, întocmai pentru că trebuie să faciliteze modul în care părinții își plimbă copiii, ambii în același timp.

Cât costă o tricicletă?

La fel cum au diversificat oferta și paleta de opțiuni, producătorii au variante multiple și la capitolul prețuri. Vorbim însă și despre accesibilitate, de opțiuni ce pot începe cu 300 de lei. În orice caz, există și oferte promoționale ce scad cu câteva procente prețul. Cei interesați pot vâna astfel de oferte din magazinele de profil, nu doar cele fizice, ci mai ales online, cu posibilitate de a găsi și variante cu transport gratuit.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.