Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului Roşca Mariane Petrică pentru săvârşirea infracţiunilor de „viol” și „act sexual cu un minor”.

Bărbatul este acuzat că, la data de 08.07.2016, în intervalul orar 15:30 – 16:00, a condus-o forţat pe persoana vătămată minoră T.D. în vârstă de 15 ani într-o zonă împădurită de pe Dealul Runc, pe un platou situat în imediata apropiere a Staţiei CFR din municipiul Vatra Dornei, strada Podu Verde, judeţul Suceava, unde a întreţinut cu aceasta un raport sexual neprotejat, prin constrângere şi prin punerea în imposibilitate a victimei de a se apăra și că în perioada octombrie 2015 – 10 martie 2016 a întreţinut un număr de aproximativ 65 raporturi sexuale cu minora, care în acea perioadă avea vârsta de numai 14 ani.

 

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Vatra Dornei.

 

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.