Marţi, 10 martie, Poliția Rurală Marginea a fost sesizată de o femeie din comuna Satu Mare, despre faptul că persoana cu care trăieşte în concubinaj, în vârstă de 37 ani, provoacă scandal la un imobil de pe raza localității.

Totul a început în urma amenințărilor adresate de concubin, când femeia s-a refugiat la locuința unui alt bărbat din localitate.
Ulterior, concubinul s-a deplasat la locuința acestuia cu un moped neînregistrat, pe care l-a condus pe drumul public fără a poseda permis de conducere și concubinul femeii, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a pătruns fără drept în curte, a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea repetată a proprietarului și l-a lovit pe acesta.
Întrucât agresorul prezenta leziuni în zona feței, ca urmare a căzăturii de pe moped și a imobilizării de către proprietarul locuinţei unde s-a refugiat concubina sa, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: ,,amenințare”, ”violare de domiciliu”, ”loviri sau alte violențe”, ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.