Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat miercuri, 12 mai, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările la tronsonul de pe strada Apeductului, parte a rutei alternative Suceava – Botoșani, destinată traficului greu, vor fi gata până la sfârșitul acestui an.

Edilul Ion Lungu a precizat că lucrările se desfășoară într-un ritm, subliniind că această porțiune va fi dată în folosință până pe 31 decembrie 2021.

„Se lucrează susținut la podul peste pârâul Cetății care va fi gata în luna iunie. Lucrările pe strada Apeductului sunt mai complexe pentru că trebuie deviate conductele ca să încapă mașinile de mare tonaj”, a declaratprimarul  municipiului Suceava, Ion Lungu.

Totodată, primarul Lungu a declarat că, în contextul în care tronsonul de la intersecția străzii Traian Vuia cu Calea Unirii – strada Apeductului și parte din strada Mirăuți până la Podul Unirii – vor fi gata în acest an, începând de anul viitor vor putea fi demarate procedurile pentru tronsonul de la Podul Unirii până la ieșirea din Suceava spre Salcea.

„Anul viitor vom da în funcțiune și tronsonul de pe strada Energeticianului cu ieșire pe DN29 spre Botoșani”, a conchis Ion Lungu. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.