În ultima perioadă, tot mai mulți oameni au lucrat de acasă și au fost nevoiți să se adapteze și să accepte noua schimbare. Fie că ai ales și tu să lucrezi de acasă sau pur și simplu te gândești să redecorezi biroul pentru momentele în care lucrezi la diverse proiecte, te poți inspira din următoarele idei de amenajare. Iată ce trebuie să faci pentru ca spațiul tău de lucru să-ți ofere mai multă productivitate și eficiență:

       1. Alege scaunul potrivit.

Pentru confortul mult dorit și pentru o postură cât mai bună, trebuie ales scaunul potrivit. Poți alege un scaun ergonomic, care să mențină poziția corectă și care să se adapteze formei corpului tău. De asemenea, alege un scaun care să se potrivească cu mobilierul din cameră și culorile predominante, pentru a-l integra cât mai ușor în locuință.

       2. Amplasează biroul aproape de ferestre.

            Cu toții știm că soarele și lumina naturală ne pot îmbunătăți ziua. Astfel, îți propunem să așezi biroul în apropierea celor mai mari ferestre din locuință, pentru o stare generală de bine. Permite-i luminii să pătrundă și să te inspire.

       3. Adaugă decorațiuni motivaționale.

            Poți opta pentru tablouri sau postere cu mesaje motivaționale, pentru o doză zilnică de optimism. Spre exemplu, adaugă pe peretele din apropierea biroului un tablou canvas motivațional ce te va face mai productiv și te va ajuta să duci la bun sfârșit toate deadline-urile.

        4. Decorează cu elemente din natură.

Munca de acasă poate fi uneori extenuantă. Poți simți că nu mai ai conexiune cu exteriorul și că îți lipsesc chiar și plimbările până la stația de autobuz. Pentru a aduce exteriorul în spațiul de lucru, alege să decorezi biroul cu câteva plante sau flori. Poți opta pentru plante de mici dimensiuni, așezate direct pe birou sau poți alege o plantă de mari dimensiuni pe care să o pui aproape de tine. De asemenea, o vază cu florile preferate îți va aduce sigur un zâmbet pe buze.

Așadar, pentru un spațiu de lucru care să te inspire și să te motiveze, alege scaunul potrivit, adaugă elemente din natură, oferă-i camerei cât mai multă lumină naturală și integrează tablouri sau postere cu mesaje inspiraționale.

 

Sursă foto: Pinterest.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.