Fanii trupei Direcția 5 sunt așteptați sâmbătă, 2 martie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la un spectacol în care, după cum promit organizatorii, puteți retrăi emoția marilor lor hituri.

„În cenușiul lumii noastre cotidiene, Direcția 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava: «În culori». Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste va propune un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: «Îți mulțumesc», «Dacă ai ști“, «Ești stilul meu», «Am nevoie de tine», «Superstar», «Și ce dacă», «Ce mai faci» și «Forever Love».
Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Direcția 5 de a aduce bucurie în viața fiecăruia, purtați ceva «În culori» atunci când veniți la spectacol”, transmit organizatorii.

Biletele costă 70, 90 sau 130 lei în funcţie de aşezarea în sală şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, tel 0230 523 718.
Sunt disponibile bilete la 130 lei pe rândul D, 90 lei pe rândurile J şi N respectiv la 70 lei pe rândul T.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.