Pe 23 martie, „Înconjurul Lumii”, turneul acustic al trupei Vunk a ajuns în cel de-al optulea oraș – Suceava. După Pitești, Brașov și Bacău, Focșani, Galați, Iași și Chișinău și sucevenii au avut parte de un regal muzical care a ridicat în picioare Casa de Cultură a Sindicatelor.

Chiar înaintea concertului, sucevenii au ținut să completeze colecția de visuri a trupei Vunk și să scrie fiecare pe cărțile postale „visul meu este. Astfel visul fiecărui sucevean va merge mai departe și va face „Înconjurul Lumii alături” de trupa Vunk.
Într-o sală încălzită doar de atmosfera concertului și de intensitatea emoțiilor, trupa Vunk a oferit sucevenilor un spectacol la superlativ.
Un moment special a fot acela când Dan Nicolau, trompetistul trupei, a cântat la instrumentul sau folosind …mâna stângă a lui Cornel Ilie. Cea mai noua piesa semnata Vunk, “Fa-mi cu mâna” și care va fi lansata oficial abia la sfârșitul lunii aprilie, a transformat sala într-un ring de dans. Suceava-Vunk-Acustic-37-of-123

“Și, încă o data, ca la fiecare concert în care cântăm piesa asta, ma gândesc că ‘dacă acum prinde așa tare la public, în prima audiție, oare cum va fi când va fi și cunoscută?’, spune Cornel Ilie pe blogul sau, www.cornelilie.ro .
La intâlnirea cu fanii, de după concert, atmosfera plina de emoție din timpul spectacolului a continuat: s-au făcut poze, s-a filmat și s-au cântat hiturile Vunk împreuna cu fanii. Ospitalitatea sucevenilor a fost dovedita încă o data în momentul când, la ieșirea din scena, Cornel Ilie a fost întâmpinat de o doamnă cu poale-n brâu. Suceava-Vunk-Acustic-7-of-123

“V-am adus poale-n brâu, c-am citit ca vă plac! Sub forma a trei cozonaci, într-o cutie albă, stă multă generozitate și dragoste, nu doar o rețeta cu alimente”, nota Cornel Ilie pe blogul sau.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.