Vineri, 15 noiembrie, de la ora 19:00, trupa Zdob și Zdub va concerta la Suceava, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, în cadrul turneului „Bestiarium”, turneu care poartă numele celui mai recent album lansat.

Lansând albumul „Bestiarium”, trupa Zdob şi Zdub vine cu mesaj social întru atenţionarea publicului către problemele ecologice, care invadează mediul.
Ca element de marketing concret şi acţiune motivatoare, trupa intenţionează să ofere un aport financiar şi să organizeze un crowdfounding pentru achiziţionarea şi plantarea copacilor în câteva zone critice din Moldova şi România.

Albumul „Bestiarium” a fost compus, în mare parte, în timpul vacanţelor creative ale Zdubilor în Carpaţii Româneşti, regiunea Oituz, Covasna. Conceptul general al albumului are ca mesaj relaţia OMUL şi NATURA ca un UNIVERS ÎNTREG. Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea FAUNEI şi FLOREI, iar unele
sunt inspirate din folclorul autentic şi din patrimonial basmelor românești.
„Bestiarium” conţine piese cu elemente rock şi folclorice, punk, ska, electronică, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanţe din folclor indian şi afro.
Biletele costă 120, 90 sau 70 lei în funcţie de aşezarea în sală şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau de pe entertix.ro, myticket.ro. Informaţii la 0230 523 718.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.