Duminică, 1 decembrie, la  ora 11.00, polițiștii din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că a găsit o persoană de sex feminin înecată în canalul de aducţiune al Centralei de mică putere, din comuna Şaru Dornei.

Bărbatul, în timp ce efectua verificarea grătarelor la bazinul de la canalul de aducţiune al apei la microhidrocentrală a observat un cadavru al unei persoane de sex feminin între pilele digului, motiv pentru care a apelat serviciul 112.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei sosiţi la faţa locului au scos din apă cadavrul.  Cu ocazia cercetării locului faptei şi examinării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta este al unei femei de 56 de ani din comuna Şaru Dornei, persoană cunoscută cu afecţiuni psihice şi nu prezintă urme de leziuni pe corp.

Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de“uciderea din culpă” (moarte suspectă), iar cercetările vor fi continuate de către Postul de Poliţie Şaru Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.