Consilierul județean Tudor Plăcintă a sensibilizat sute de oameni, cu ceva timp în urmă când, alături de fetița sa, își luau la revedere pentru o perioada de la soția sa, cadru medical la Spitalul Județean Suceava.

Miercuri, 25 martie, inginerul Tudor Plăcintă, a răbufnit și a transmis un mesaj direct, prin care sublinia faptul că cei care lucrează la spital la Suceava au fost instruiți pe Whatsapp, iar în aceste momente oamenii sunt la capătul puterilor.

„Doamne, ce vremuri! Poate v-a șocat postarea mea în care, împreună cu fetița mea, ne luam la revedere de la soția și mămica noastră și o încurajam că totul va fi bine. Astăzi se vede proporția dezastrului pe care l-am anticipat, cadrele medicale încep să-și îngroape familia infectată. Oameni buni, în acea zi niciun cadru sanitar nu era speriat și toți erau pregătiți, psihic, de luptă!

Astăzi, după multe umilințe, sunt dezarmați și speriați, revoltați și indignați. Cum să mergi la luptă fără general în frunte?Cum să spui, precum soldații noștri altădată, pe aicea nu se trece.

Oameni buni Niciunul nu mai aveți funcții și grade pe umeri! De astăzi sunteți în linia I. Comandați plutonul prin exemplul personal sau capitulați!!!! Aduceți psihologi pentru susținere, costume pentru siguranța personalului, dar mai ales instruiti personalul cum să se apere de pericolul infectării, nu în bataie de joc cu o poză trimisă pe whatsapp!Mă întreb câți dintre voi știți să îmbrăcați și mai ales să dezbrăcați un costum cu risc bacteriologic???? Dacă veți face toate astea, putem avea speranța că totul va fi bine”, a transmis consilierul județean PNL, Tudor Plăcintă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.