Doi fraţi din Suceava se roagă ca tatăl lor să fie în viaţă. Bărbatul a dispărut de trei săptămâni, iar mama i-a părăsit acum 6 ani. Adelina şi Iulian sunt acum în grija bunicilor paterni şi aşteaptă un semn de la părintele lor.

Ionuţ Ivanov are 33 de ani şi e tatăl unei fetiţe de 12 ani şi a unui băieţel de 8 ani, pe care de 6 ani îi creşte singur. Mama copiilor a plecat atunci în Italia, iar de mai bine de 5 ani nu a mai dat vreun semn de viaţă, părăsindu-i efectiv.

Ionuţ locuieşte cu părinţii lui în satul Lipoveni din județul Suceava. În urmă cu trei săptămâni, după ora 22:00, a ieşit din casă în tricou, pantaloni de trening şi în papuci şi de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Actele şi telefonul mobil au rămas în casă.

Rudele au anunţat poliţia, care l-a dat în urmărire pe bărbat, în vreme ce sătenii l-au căutat peste tot în împrejurimi, inclusiv în iazul din localitate.

Cunoscuţii se tem de ce e mai rău, la atâtea zile de la dispariţie, dar spun că Ionuţ nu avea de gând să îşi pună capăt zilelor. Sora bărbatului a făcut mai multe sesizări la Poliţie, dar deocamdată nimeni nu a reuşit să îi dea de urmă lui Ionuţ.

Adelina şi Iulian se roagă în fiecare zi să se întoarcă teafăr acasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.