Un grup de șase turiști din Craiova, veniți să viziteze Bucovina, au ajuns la spital după ce au mâncat mezeluri cumpărate din Câmpulung, iar apoi au cumpărat pastă de mici și au mâncat la o stână din Pojorâta.
Turiștii au ajuns la stână cu intenția de a rămâne peste noapte și le-au povestit cadrelor medicale că au mâncat în Câmpulung Moldovenesc niște mezeluri, după care au cumpărat de la un magazin din Pojorâta pastă de mici, pe care au gătit-o la stână. Imediat după ce au mâncat, aceștia au început să aibă dureri abdominale și stări de vomă, motiv pentru care au sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care le-a acordat primul ajutor.

Trei persoane au fost transportate la unitatea spitalicească din Câmpulung Moldovenesc, iar alte trei și un localnic au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, din cauza stării mai grave în care se aflau. Atât reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, cât și cei ai Direcției Sanitar ­Ve­terinare și pentru Siguranța Alimentelor au început să investigheze ce s-a întâmplat și ce i-a băgat în spital pe turiștii craioveni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.