Întrucât, atât în spațiul public, cât și în mod particular – la telefon, turiștilor li s-a comunicat că nu mai există nicio tiroliană la Palma și că Bucovina a rămas fără tiroliană, proprietarii Tirolienei Pasul Palma anunță cu mare bucurie că îi așteaptă pe turiști în Bucovina, unde  au ocazia să întâlnească cea mai lungă tiroliană din România, care este cu 40 de metri mai lungă decât cea de pe locul al doilea.

Tiroliana Pasul Palma îi așteaptă pe turiștii dornici să iasă din cotidian și să se încarce cu energie pozitivă. Astfel, pe lângă peisajele inegalabile de la cota 1100 a Pasului Palma, turiștii pot avea experiențe unice cu cea mai lungă tiroliană din țară.

„Ești dornic de aventură și senzații tari? Vrei să încerci cea mai lungă și impresionantă tiroliană din România? Tiroliana Pasul Palma este exact ceea ce cauți! Vino și petrece alături de noi cele mai tari momente din viața ta, iar noi îți promitem o experiență de neuitat. Tiroliana este situată în Pasul Palma, la cota 1100 m, acolo unde vei fi fascinat de peisajele de poveste. Te așteptăm!”, au transmis reprezentanții Tirolianei Pasul Palma.

Mai multe detalii despre programul de funcționare și numărul de contact pot fi obținute de pe pagina de Facebook Tiroliana Pasul Palma.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.