Începând de astăzi, aplicația Uber este disponibilă în Suceava. Astfel, Uber este acum prezent în 22 de orașe din România. Cu doar câteva minute de așteptare, locuitorii orașului Suceava se pot deplasa sigur și ușor către destinația lor. 

*Între 10 și 13 noiembrie, utilizatorii din Suceava se pot bucura de 4 curse reduse în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOSUCEAVA.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.
Adăugând Suceava pe lista orașelor unde aplicația este disponibilă, Uber ajunge în 22 orașe în România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și acum Suceava.   

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Suceava, un oraș important din nordul Moldovei, România. Credem că locuitorii orașului și turiștii deopotrivă vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Suceava acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor”. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice. 

În Suceava, Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute. 

 

Cum funcționează Uber 

 

 • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
 • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
 • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 
 • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
 • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
 • Oferă rating și feedback șoferului 
 • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală 

 

Cum se utilizează codurile promoționale:

 • Deschide meniul de sus al aplicației 
 • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOSUCEAVA pentru 4 curse gratuite cu UberX, în limita a 11 lei/cursă
 • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarele curse Uber
 • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Suceava până la data de 13 noiembrie. 

 

Mai mult decât o simplă călătorie 


Siguranța în timpul curselor este o prioritate pentru Uber, motiv pentru care compania lucrează constant la noi funcții în cadrul aplicației. Cursele Uber sunt oferite numai prin parteneri licențiați care trebuie să îndeplinească o serie de cerințe pentru a se alătura platformei. În plus, aplicația oferă pasagerilor o serie de măsuri de siguranță. Partajarea curselor cu cei dragi, verificarea prin coduri PIN sau butonul de siguranță sunt doar câteva dintre ele. Iată o listă cu cele mai importante măsuri:  

 • Verificarea cursei: chiar înainte de sosirea vehiculului, pasagerii află întotdeauna detalii despre șofer, precum numele, modelul mașinii și numărul de înmatriculare. Fiecare cursă este monitorizată prin GPS. Înainte de fiecare cursă, Uber reamintește utilizatorilor să verifice dacă datele din aplicație se potrivesc. În cazul în care acestea nu corespund, pasagerii sunt rugați să informeze departamentul de suport prin aplicație și să nu urce în vehicul.
 • Partajează călătoria cu persoane de încredere: această funcție permite utilizatorilor să partajeze traseul călătoriilor cu până la 5 persoane, dintr-o listă de contacte de încredere. Acest lucru asigură că cei dragi știu întotdeauna unde se află pasagerul, și au detalii despre vehicul. 
 • Verificare cursei: Datorită datelor GPS, fiecare cursă prin platforma Uber este monitorizată. În timpul unei opriri neașteptate, aplicația notifică pasagerul pentru a se asigura că este planificată o pauză în călătorie. În cazul unei situații neașteptate, aplicația direcționează utilizatorii către un meniu special și le permite să contacteze rapid serviciile de urgență sau suport, ori să raporteze incidentul.
 • Buton de siguranță: în timpul fiecărei călătorii, utilizatorii au acces constant la toate funcțiile din Centrul de siguranță. Prin apăsarea unui buton, utilizatorii își pot partaja călătoria, pot vedea procedurile de siguranță și pot contacta 112 dacă este necesar. Aplicația va trimite automat date despre vehicul și locație către persoanele responsabile. 
 • Ghidul Comunității Uber: pentru a asigura un mediu sigur în timpul călătoriilor, compania a creat Ghidul Comunității Uber. Este un set de reguli conceput pentru toți utilizatorii platformei, care se angajează să se respecte reciproc și să respecte legea. Mai multe detalii despre măsurile de siguranță disponibile în aplicație pot fi găsite pe uber.com

*Codul promoțional este valid pentru 4 curse, între 10 și 13 noiembrie. Reducerea se aplică în limita a 11 lei per călătorie. Codul promoțional nu se poate schimba în bani și este valabil doar în Suceava. Dacă prețul final al unei curse este mai mic decât 11 lei, suma rămasă nu poate fi schimbată în bani sau alte credite.
Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. În România, Uber este disponibil în 22 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/ro/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.