Echipa de comunicare a Elenei Udrea transmite un mesaj extrem de dur la adresa ”binomului Koveși- Coldea” și anunță ce politician ar putea să urmeze în malaxorul DNA.

Potrivit fostului ministru, șeful Senatului ar putea fi următorul ”client” pe lista DNA. Totodată, Udrea dezvăluie că adevărata miză politică din această zile este înlocuirea executivului, prin schimbarea actualei majorități parlamentare, urmând ca puterea politică să aparțină binomului Iohannis- PNL, controlat de ”CoKo” (n.r.: Coldea- Koveși).

În plus, fosta șefă a PMP punctează că acuzațiile la adresa lui Horia Georgescu ar putea să fie adevărate, dar reținerea acestuia pentru abuz în serviciu pare ”o forțare uriașă.”

”Aşa cum Elena Udrea a spus încă din 2010, la ANRP au fost foarte multe nereguli. Deci, nu ar fi deloc surprinzător ca acuzaţiile la adresa lui Horia Georgescu să fie adevărate.
Pe de altă parte, reţinerea lui Georgescu şi înaintarea unei cereri de arestare pentru „abuz în serviciu” reprezintă o forţare uriaşă.
În fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Koveşi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituţiilor importante din România şi punerea pe poziţii a unor oameni perfect controlabili. A început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul şi acum avem cazul ANI. Urmează Senatul – cu dosare, dacă nu se reuşeşte prin aritmetică parlamentară. Nu ar fi de mirare, să vină rândul şi şefului Camerei Deputaţilor.
Ţinta finală este schimbarea majorităţii parlamentare şi înlocuirea Executivului, Puterea aparentă urmând să fie exercitată de binomul Iohannis – PNL, controlat şi el de CoKo. De aceea, liderii PNL par în acest moment intangibili.
PS. Ca să nu fie comentarii într-o anumită parte a presei, facem precizare că Udrea nu îl cunoaşte foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente în care s-au întâlnit au fost evenimente oficiale.”, transmite Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.