Udrea, liber la arest. PNL va vota pentru ridicarea inmunitatii deputatei.

Elena Udrea este tot mai aproape de ridicarea imunității parlamentare și ulterior de o nouă arestare.

DNA a cerut ministrului Justiţiei să solicite Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului de Roman, Elena Udrea, într-un nou dosar în care aceasta este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

Prim-vicepreşedintele liberal Teodor Atanasiu a precizat că parlamentarii PNL vor rămâne „consecvenţi” şi vor vota pentru încuviinţarea cercetării deputatului Elena Udrea, informeaza dcnews.ro.

Cum va vota PSD în Parlament la cererea DNA în cazul Elenei UdreaDragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunității lui Ponta, dacă DNA o va cereElena Udrea aruncă bomba: Știam!Tolontan: Udrea a negociat un contract de 10.000 de euro cu Marincea
„Cu siguranţă vom rămâne consecvenţi atitudinii pe care am avut-o în ultimul timp şi vom vota pentru încuviinţarea cercetării. De altfel, aţi văzut că indiferent de apartenenţa politică a parlamentarilor, Partidul Naţional Liberal a votat pentru”, a declarat Teodor Atanasiu.

El crede că e „puţin probabil să apară accidente la vot. Cred că deja parlamentarii liberali s-au obişnuit cu atitudinea politică pe care am avut-o şi nu cred că acum mai suntem în postura să avem aceste accidente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.