Elena Udrea şi Aurelian Pavelescu au semnat sâmbătă, 30 august, un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD, pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.

„Am semnat în numele PMP şi domnul Aurelian Pavelescu în numele PNŢCD două documente aprobate întâi în forurile de conducere ale celor două partide: un protocol al Alianţei politice PMP- PNŢCD pentru susţinerea candidatului PMP la Preşedinţie Elena Udrea şi al doilea document – protocolul de constituire a Alianţei politice PMP-PNŢCD în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016. Este un moment important. Mulţumesc celor din PNŢCD pentru încrederea pe care mi-o acordă în acest moment”, a afirmat Udrea.

Ea a spus că PNŢCD este „şi de această dată de partea binelui”, a felicitat acest partid că a rămas vertical şi a arătat că, prin gestul de a încheia această alianţă, PNŢCD revine în prim-planul vieţii politice.

„Şi de data aceasta sunteţi, ca de obicei, de partea binelui. Vă felicit că, de-a lungul timpului, aţi rămas verticali. Niciodată PNŢCD nu a fost în tabăra celor care au atacat statul de drept, spre deosebire de cei de la PNL, spre exemplu”, a adăugat Udrea.

Elena Udrea a precizat că PMP aduce dinamism, iar PNŢCD brandul istoric.

„Din acest moment, noi aducem dinamism, dumneavoastră aduceţi un brand istoric şi vom reuşi să câştigăm alegerile. Mulţumesc că aveţi încredere să susţineţi o femeie, demonstraţi că sunteţi un partid modern”, a mai arătat Elena Udrea.

Aurelian Pavelescu a afirmat, după semnarea documentelor, că această alianţă nu este întâmplătoare şi marile obiective ale PNŢCD din anii ’90 „au fost preluate şi puse în practică de Traian Băsescu”.

„Această alianţă nu este o întâmplare. Marile obiective ale PNŢCD din 1990, o Românie proeuropeană, o Românie integrată în NATO constituită pe statul de drept, o justiţie independentă, susţinerea fraţilor de peste Prut au fost preluate şi puse în practică de Traian Băsescu”, a spus Pavelescu.

El a precizat că protocolul de constituire a Alianţei politice PMP-PNŢCD intră în vigoare imediat după semnarea lui şi că, din motive tehnice, de timp, nu s-a putut constitui o alianţă electorală.

sursa:mediafax.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.