Marți, 8 octombrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112, de echipajul de ambulanță din cadrul Stației Fălticeni a SAJ Suceava despre faptul că un bărbat de 62 ani, din municipiul Brașov, cu reședința în comuna Fântâna Mare, a decedat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul locuia de aproximativ 12 ani cu viză de reședință în comuna Fântâna Mare, împreună cu soția sa.

În seara  zilei de marți, 8 octombrie, în jurul orei 22.30, cei doi serveau cina în locuință și la un moment dat bărbatului i s-a făcut rău și conform afirmațiilor soției sale, este posibil să se fi înecat cu o bucată de carne. Femeia a relatat că a încercat să îi acorde primul ajutor soțului său și văzând că nu mai respiră a anunțat ambulanța, iar echipajul sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare și de aspirare a tractului respirator, însă în cele din urmă s-a constatat decesul. Femeia a mai relatat că soțul său era hipertensiv și era luat în evidență de medicul de familie, care nu a putut fi contactat pentru a se pronunța cu privire la eventualitatea emiterii certificatului constatator al decesului.

Cu ocazia cfl, pe suprafața externă a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.