Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că a avut loc ultima licitație la proiectul „Sistem integrat de transport public ecologic în Municipiul Suceava”, cea pentru echipamente pentru soft ce vor fi montate în stațiile de autobuz. Edilul a subliniat că aceste echipamente sunt pentru e-ticketing, pentru informarea călătorilor, camere de supraveghere video și dispeceratul de la Primărie.

„Sunt depuse două oferte, o firmă din București și o asociere de firme din Brașov și București. Sper ca cel puțin una din variante să fie eligibilă ca să putem adjudeca și acest proiect, cu care am fost blocați aproximativ două luni, din cauza avizului de la Ministerul Comunicațiilor”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Reamintim că stațiile de călători din municipiul Suceava urmează să fie modernizate și dotate cu sisteme moderne de afișaj electronic, e-ticketing și supraveghere video, aceasta fiind ultima etapă de implementare a proiectului „Sistem integrat de transport public ecologic în Municipiul Suceava”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.