Fălticenenii au motive de a se simți cetățeni europeni.

parc-agrement-falticeni-sursa cronicadefalticeni.ro

Pe ultima sută de metri administrația locală a reușit să pună în practică doua proiecte importante pentru cetățenii orașului. Și cum administrația își dorește să rămână aceeași, este evident că primarul Cătălin Coman a ținut să anunțe cu surle și trâmbițe realizările administrației pe care o conduce.

Asfaltări la foc continuu

„Până la sfârșitul lunii septembrie vrem să încheiem turnarea covoarelor asfaltice pe cele 22 de străzi din Fălticeni.

Multe dintre acestea nu au avut niciodată asfalt, așa cum am găsit în Țarna Mare, Șoldănești sau pe drumurile adiacente cu strada Armatei.

Infrastructura orașului se modernizează de la o zi la alta. Lucrăm în prezent și la noul pod de pe strada Gheorghe Doja”, anunță primarul.

Astfel, fălticenenii vor avea posibilitatea să circule prin oraș în condiții decente, mai ales după ce și infama stradă a Sucevei a fost asfaltată în ultimul an, după ce ani de zile pe acest drum s-a circulat infernal.

Noul centrul de agrement

Și pentru că și cetățenii Fălticeniului au nevoie de relaxare, iată că un proiect în valoare de 3 milioane de euro se apropie de inaugurare. Șantierul ce s-a deschis acum un an pe malul iazului Șomuz este aproape de închidere pentru că noul complex de agrement „Nada florilor” se apropie de inaugurarea oficială.

Peste numai două zile este așteptată vizita inspectorilor ADR pentru recepția finală și evaluarea lucrării din proiectul dezvoltat cu fonduri europene, guvernamentale, dar și locale.

„Teoretic am încheiat munca la complexul de agrement. Acum mai lucrăm la ultimele retușuri”, ne-a spus Daniel Morar, directorul de șantier și reprezentantul antreprenorului. „În curând ne vom face bagajele de aici. Proiectul este finalizat în proporție de 100%. Facem ajustările pe final de lucrare”.

Locurile de parcare au fost trasate, sistemele pentru scurgerea apei pluviale au primit grilaje metalice, iar la piscine s-au făcut ultimele verificări. În prezent se fac ultimele retușuri pentru zona verde iar, conform primarului Coman, inaugurarea este așteptată pe 15 mai. Publicul fălticenean, și nu numai, va avea posibilitatea să se relaxeze la piscinele complexului de la începutul sezonului estival, în iunie.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.