Lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava trebuie s[ fie încheiate cel târziu săptămâna viitoare, prin aducerea terenului la starea iniţială.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a făcut o verificare în teren a lucrărilor de pe mai multe străzi, le-a atras atenţia celor de Pfeiffer că acum este ultima lor şansă de a finaliza ceea ce au început şi de reface carosabilul şi trotuarele afectate.

„Săptămâna viitoare facem decontul, fiind ultimul comandament din acest an. Mai aveţi o săptămână să refaceţi străzile, mai ales Rulmentului şi Duzilor”, i-a atenţionat Ion Lungu pe cei de la Pfeiffer, care au spus că nu au avut cum face lucrarea, fiind abandonaţi de către asfaltator, pe ultima sută de metri.

„Am vrut să mă conving la faţa locului de modul în care decurg lucrările de refacere a străzilor după intervenţiile făcute în carosabil după lucrările de apă şi canalizare pe străzi precum Iacob Zadik, Grigore Antipa, Mitocului, Aviatorului, Aurel Vlaicu, Semicercului, Mihail Sadoveanu, Bogdan Vodă, Parcului, Ştefan cel Mare. Lucrurile s-au mai mişcat, plus că se pare că Dumnezeu ţine şi cu păcătoşii, în cazul asta constructorii, şi mai este o săptămână bună pentru a aduce străzile la starea iniţială”, a declarat la final edilul sucevean.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.