Decizii de ultimă oră luate de Pro TV în legătură cu Românii au talent. Show-ul va mai avea trei ediții: ultimele preselecții, una cu înregistrări (în locul semifinalei) și finala, care va fi una specială, informează pagiandemedia.ro.

Modul în care se va desfășura finalul celui de-al zecelea sezon Românii au talent, ca urmare a pandemiei, este o premieră în istoria show-ului de pe Pro TV.

Detalii, în continuare:

– Vor mai fi trei ediții Românii au talent, pe 15 mai, pe 22 mai și pe 29 mai

– În premieră, Românii au talent nu va avea o semifinală în acest sezon. Practic, se sar două etape: selectarea concurenților care merită să intre în semifinală, de către juriu și semifinala propriu-zisă

– Pe 22 mai, în locul semifinalei, Pro TV va redifuza momente spectaculoase din acest sezon, pe care publicul le va putea vota pentru Premiul de originalitate. Rezultatul votului va fi anunțat o săptămână mai târziu, în finala show-ului.

Foarte important de precizat: pe 22 mai, o ediție cu reluări, nu vor fi date momente care au luat Golden Buzz.

Tot în premieră, finala Românii au talent va fi disputată între concurenții care au luat Golden Buzz în preselecții.

Va fi live, va fi înregistrată?

Din informațiile Paginademedia.ro, finala va fi un mix de imagini noi (chiar în direct) și imagini înregistrate.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au declarat că va fi „o premieră” și că nu se exclud imaginile în direct.

„Va fi ceva inedit și în premieră, care nu exclude și imagini live”, a declarat oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro

Finala va fi pe 29 mai. Tot în cadrul finalei va fi anunțat și rezultatul votului din 22 mai pentru Premiul de Originalitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.