Duminică, 19 iulie, în jurul orelor 19:50, Ciubotariu Andrei de 27 de ani din comuna Dornești, conducea autoturismul marca Volvo, cu volan pe dreapta,  pe DJ 178 C dinspre comuna Frătăuții – Vechi, spre municipiul Rădăuți. Ajungând la intersecția cu strada Tolocii din municipiul Rădăuți, susnumitul s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj continuu, pe pod și fără a se asigura corespunzător din sensul opus, astfel că a acroșat frontal autoturismul marca Dacia Sandero condus regulamentar de  Vasile N., de 23 de ani, din comuna Frătăuții Noi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Vasile N.,  Andreei M., de 21 de ani, din municipiul Vaslui, pasageră în autoturismul Dacia și Maria N. de 22 ani, din comuna Frătăuții Noi, de asemenea pasageră în autoturismul Dacia. 

 Vasile N. și Andreea M. au fost transferați la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare. 

Fiind testat cu aparatul alcooltest,  Ciubotariu Andrei avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Vasile N. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „Vătămare corporală din culpă”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.