Duminică, 2 februarie, la ora 07.45, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 176 din comuna Vatra Moldoviței, ajuns la intersecția cu DN 17A, un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei conduse regulamentar de un localnic de 36 de ani, intrând în coliziune laterală cu aceasta.

Potrivit IPJ Suceava, din impact, autoutilitara condusă de tânărul de 19 ani a ricoșat și a pătruns pe contrasens, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 65 de ani din comuna Moldovița, oprit în zona intersecției pentru a acorda prioritate de trecere.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 19 ani, precum și a unei femei de 52 de ani din municipiul Suceava, pasageră în aceeaşi autoutilitară.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.