Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, medicul Dan Teodorovici, a informat că, în urma accidentului din localitatea Arbore, la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului Judetean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava au ajuns 21 de victime. Potrivit acestuia, persoanele care au ajuns la UPU au vârste cuprinse între 14 și 21 de ani și una de 42 de ani.

„Toate victimele accidentului au sunt stabile hemodinamic și respirator și conștiente. Dintre acestea, două, cu vârste de 20 respectiv 21 de ani,  au ramas internate în secția de ortopedie cu traumatisme mai importante la nivelul bazinului și membrelor, restul suferind traumatisme cranio-cerebrale minore, traumatisme cranio-faciale și contuzii, leziuni care nu au necesitat internare în spital”, a transmis medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al SJU Suceava.

Reamintim că miercuri, 3 martie, un grav accident rutier a avut loc în comuna Arbore în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz cu elevi, pentru care s-a activat Planul Roșu de Intervenție, la fața locului intervenind o autospecială pentru descarcerare, 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD și 1 ATPVM.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.