Miercuri, 13 noiembrie 2019, la ora 23.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre orașul Gura Humorului s-a produs un accident rutier.
Din primele verificări a rezultat că pe D.N. 17, la km. 195 au intrat în coliziune frontală două autoturisme, respectiv un autoturism marca BMW 320 și un autoturism marca WV Passat.

Conducătorul BMW-ului a abandonat vehiculul și a fugit de la fața locului.
Din primelor cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul care a fugit, avându-l ca pasager al locului din dreapta față pe H. G., în vârstă de 24 ani, din comuna Frumosu, pe D.N. 17 din afara localității Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat, ajuns în apropierea km 194+850 m cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă”, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat, care din primele verificări s-a stabilit că circula din direcția opusă, fiind condus de R. A. G., de 20 ani, din comuna Ostra.
După impact, autoturismul WV Passat a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80%. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului marca BMW a părăsit locul producerii accidentului fără a mai putea fi identificat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a numiților R. A. G. și a lui P. A. I., de 14 ani, din comuna Ostra.
Tot în urma accidentului a rezultat decesul numiților H. G. și a lui R. G. C., în vârstă de 17 ani din comuna Ostra, pasager în autoturismul WV Passat.
Conducătorul auto R. A. G. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorită leziunilor suferite însă și-a exprimat consimțământul cu privire la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.