Duminică, 5 ianuarie, la orele 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Suceava a fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că la blocul T43 de pe bld. G. Enescu din mun. Suceava, a avut loc o explozie.

La fața locului au intervenit echipaje din cadru ISU Bucovina, stabilindu-se faptul că explozia a avut loc în apartamentul numitei L.O., de 73 de ani, localnică. Din cercetările efectuate de pompieri s-a stabilit ca și cauză a exploziei lăsarea unui tub de spray de combatere a insectelor, cu gaz inflamabil, lângă o lumânare aprinsă.
În urma deflagrației au fost provocate mai multe distrugeri în apartamentul în care a avut loc explozia. De asemenea, a izbucnit și un incendiu în sufrageria locuinței, care a fost stins de nepotul proprietarei, până la sosirea pompierilor.
Sticla geamurilor de la balcon, precum alte obiecte contondente desprinse de la balcon, în cădere au avariat două autoturisme parcate în dreptul balconului. Unui autoturism, marca VW Passat, deținut de P.C., de 34 de ani, localnic, i-a fost spartă luneta, geamul dreapta spate și i-au fost provocate mai multe zgârieturi la nivelul caroseriei, iar unui alt autoturism marca Ford deținut de R.I., de 51 de ani, i-a fost spartă luneta.
Pagubele totale sunt de aproximativ 3500 lei.
S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.