Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un grav accident rutier, care a dus la moarte unui tânăr. Acesta a ajuns și el la spital și se află la terapie intensivă. Medicii de la spitalul Elias au dat ultimele detalii despre starea acestuia.

În acest moment, fiul sefului de la LPF este conștient, dar nu a depășit încă riscul vital. Acesta se află conectat la aparate.

”Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică.
Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

 

Familia Iorgulescu a dat un comunicat de presă

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, și soția acestuia au emis un nou comunicat de presă după accidentul suferit de fiul său.

”Conducerea și personalul medical al spitalului Universitar de Urgență Elias au dovedit în aceste zile și ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate și un devotament cu adevărat extraordinar. Momentele grele prin care trece familia noastră, situația dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanții mass-media, care vor să afle informații referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical.
Este o rugăminte a noastră, a familiei, și către conducerea spitalului de a păstra discreția în aceste ore atât de grele pentru noi toți. Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei.
Cu recunoștință,
Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul remis presei de familia Iorgulescu.

 

sursa: www.digisport.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.