Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru se încheie astăzi, 11 iulie, cu ultimele două reprezentații ale acestei ediții.

La ora 16:00, la USV, va avea loc una din ultimele două reprezentații din această ediție a FIST. Spectacolul se va numi „Ce … se întâmplă cu trenul ăsta?”. Scris de Radu Țuculescu, spectacolul va fi pus în scenă de studenții Universității de Arte “George Enescu”, Facultatea de Teatru, Iaşi. Spectacolul prezintă viața personajelor ca pe o călătorie cu trenul, în timpul căreia personajele trec prin diferite experiențe, mai ales că necuratul are alte planuri pentru ei decât ar fi putut crede personajele inițial.

La ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, publicul va avea ocazia să se întâlnească cu Ion Besoiu.

Tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, la ora 20:00 va fi pusă în scenă ultima piesă din cadrul festivalului. Compania de Teatru Trojka în coproducție cu Trafó Production – Füge Production și Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică Budapesta, Ungaria prezintă spectacolul „Cleansed”. Bazat pe scenariile „Cleansed” de Sarah Kane Cleansed și „The Collector” de John Fowles, spectacolul pune în discuție capacitățile de sacrifiu ale naturii umane.

Tot în această seară, la ora 21:30 va avea loc, la Casa de Cultură a Sindicatelor, ceremonia de încheiere a festivalului, în cadrul căreia cele mai bune reprezentații vor fi premiate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.