Săptămâna aceasta a avut loc ultimul comandament al primăriei Suceava, pentru a ne ține la curent cu progresul lucrărilor din municipiu. Fiind ultimul comandament, înseamnă că și lucrările sunt finalizate sau aproape de finalizare.

Astfel, edilul Sucevei a adus și o veste bună, cum că, în sfârșit, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și Liceul cu Program Sportiv vor avea sală de sport și pistă de atletism complet funcționale. Desigur, să trecem cu vederea faptul că vine iarna și elevii de la LPS vor trebui, probabil, să aștepte până la primăvară, pentru a se putea bucura de ea. Totuși, elevii vor putea lua masa în noua lor cantină, care este și ea finalizată.

„Ultimul comandament pe acest an, lucrările pe care le avem, sunt într-o fază foarte avansată de 98-99%. Am fost pe teren și am vizitat toate lucrările. Pe terenul de la LPS mai trebuie marcată pista de atletism și de asemenea mai trebuie adusă aparatura la cantină. Restul lucrărilor fiind gata ”, a declarat edilul.

Și la C.N. „Ștefan cel Mare” lucrările sunt aproape finalizate „mulțumim lui Dumnezeu că am scos-o la capăt. La C.N. „Ștefan cel Mare” s-a pus gazonul artificial pe terenul din curtea școlii. De asemenea, mai este de marcat acest teren și de instalat scaunele în tribunele din sala de sport.

Din ceea ce se vede, lucrările la școlile din oraș sunt gata. Rămâne de văzut ce lucrări vor fi prinse în bugetul de anul viitor pentru a face din orașul nostru, unul într-adevăr european.

„Eu zic că aceste comandamente au fost foarte importante, chiar dacă unii zic că au fost inutile. Am reușit să-i ținem pe constructori în priză și am reușit să ținem populația la curent cu ce se întâmplă în oraș. Mai de voie, mai de nevoie, mai de rușine, ăsta este un lucru bun”, a concluzionat primarul Ion Lungu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.