Logo sus

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina organizează  marți 16 iunie 2015, ora 13:00 la sediul Casa Carp Fălticeni, jud. Suceava pe Strada Nicu Gane 10, Fălticeni a treia întâlnire de lucru a Grupului de lucru creat  în cadrul proiectului ”ACCES PLUS – pentru o piață a muncii incluzivă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European Contract nr. POSDRU/165/6.2/S/141673 care se adresează în special tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului, persoanelor cu dizabilități și persoanelor de etnie romă.

În cadrul întâlnirii, alături de reprezentanți ai instituțiilor locale implicate în integrarea grupurilor vulnerabile pe piața muncii, vor participa și persoane din aceste grupuri, beneficiari ai proiectului și se vor discuta aspecte legate despre actele necesare pentru înregistrarea unei persoane care îndeplinește condițiile pentru acordarea indemnizației de șomaj contractele individuale de muncă, drepturile și obligațiile părților CIM, pași de urmat pentru angajarea cu CIM, dificultățile întâmpinate la angajare, pași și măsuri de urmat în vederea incluziunii pe piața muncii a grupurilor vulnerabile.

     

Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la adresa de email: cisaccesplus.suceava@gmail.com sau tel 0742682621, persoana de contact Sanda Gafiuc, coordonator CIS ACCES PLUS Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.