O femeie de 33 de ani, nevaccinată şi infectată cu SARS-CoV-2, a murit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Buzău, deşi nu avea alte afecţiuni cunoscute.

Cu trei zile înainte de deces, ea a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin care îi îndeamnă pe toţi cei care nu s-au vaccinat să se imunizeze anti-COVID.

Nu mai staţi acasă nicio secundă, preţuiţi-vă viaţa, mergeţi şi vaccinaţi-vă. Nu vă mai luaţi după oameni care sunt contra vaccinului. Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică, acum lupt cu toată puterea mea. Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui… Fiţi responsabili, vaccinaţi-vă… Eu lupt cu boala, iar cu ajutorul Maicii Domnului şi al Domnului nostru voi trece şi peste această cruce grea…”, a scris femeia pe Facebook, acesta fiind ultimul său mesaj.

Buzoianca avea 33 de ani, nu era vaccinată şi nu avea alte afecţiuni în afara infecţiei cu SARS-CoV-2, potrivit news.ro.

Pacienta în vârstă de 33 ani din Buzău se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testată şi confirmată cu SARS CoV2 în 20.10.2021 după care a revenit în domiciliu cu Rp. Starea de sănătate continuă să se agraveze iar în 28.10.2021 revine la spital în stare grava, fiind internată în secţia ATI. Evoluţia clinică este nefavorabilă astfel că în 31.10.2021 survine decesul. Comorbidităţi: fără comorbidităţi cunoscute”, se arată în raportul de luni al autorităţilor de sănătate publică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.