Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis că în județul Suceava, în acest an, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași va moderniza 180 de km.

Afirmația a fost întărită de directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, care a spus că în acest moment se lucrează pe DN2E la Cumpărătura-Bunești-Drăgușeni și DN2E Păltinoasa-Marginea.

„Probabil săptămâna viitoare vom intra pe DN17B, de la Chiril până spre Vatra Dornei, astfel încât toată legătura de la coada lacului Bicaz până la Vatra Dornei va fi asfaltată integral. Apoi mai sunt covoare asfaltice, contractele de execuție urmând să le semnăm la finele lunii iulie pentru DN17 și DN 17A. Deci cei aproape 200 de km sperăm să-i rezolvăm dacă nu vor fi probleme. Sperăm să nu fie precipitații”, a declarat Laicu.

Locuitorii din zona Zugreni – Sunători s-au arătat entuziasmați, pe o rețea de socializare, că și această bucată de drum va fi reabilitată. Astfel că vom putea spune despre unul dintre cele mai frumoase drumuri care leagă Suceava de Neamț, de-a lungul râului Bistrița,  că este modernizat în totalitate.

Trebuie amintit faptul că locuitori din comuna Crucea au organizat la începutul lunii mai 2017 un protest, nemulțumiți de starea avansată de degradare a drumului DN 17 B.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.