La data de 4 iunie, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 46 ani din localitate, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi, despre faptul că a fost agresat de o persoană, în timp ce se afla pe str. Mihail Sadoveanu, la marginea pădurii.

La faţa locului, polițiștii l-au identificat pe reclamant şi pe un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava.

În urma audierii, reclamantul a declarat că este pădurar în zona respectivă şi că la data de 4 iunie, aflându-se în timpul serviciului, a depistat un camion care intenţiona să deverseze balastrul din benă pe un drum forestier. După ce l-a oprit şi i-a spus conducătorului auto că acest lucru este interzis, pârâtul a început să provoace scandal, deoarece ar fi avut toate aprobările necesare. Reclamantul a susţinut că a fost îmbrâncit, căzând pe sol şi a fost ameninţat, dacă se mai opune efectuării lucrărilor.

Cu ocazia audierii, făptuitorul a declarat că are toate autorizaţiile necesare pentru reabilitarea drumului forestier, însă nu a prezentat niciun fel de documente.

Pădurarul a depus plângere împotriva bărbatului de 32 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”, cauza urmând a fi declinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.