Joi, 23 iunie, s-au continuat cercetările privind comiterea infracțiunii de „distrugere”, constând în aceea că în noaptea de 06/07.06.2022, persoane necunoscute au secționat patru cabluri de alimentare a unui semafor. De asemenea, au fost secționate și alte cabluri de telefonie și internet.

În urma activităților investigativ operative, efectuate de către polițiștii BIC, s-a stabilit faptul că persoana care a secționat cablurile de alimentare a semaforului poziționat la intersecția străzii Zorilor cu bld. George Enescu, la 07.06.2022, ora 01.28, este din municipiul Suceava și are 16 ani.

Cu ocazia audierii, a reieșit faptul, că acesta locuiește în municipiul Suceava bld. George Enescu, iar ferestrele de la locuința acestuia sunt poziționate spre bulevardul George Enescu. Unghiul fasciculului luminos ce provenea de la ledurile semaforului situat la intersecția străzilor Zorilor cu bld. George Enescu,  reflectau exact în ferestre imobilului unde locuiește adolescentul. Din acest motiv acesta a recurs la gestul de a secționa alimentarea semaforului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii BIC Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.