Un adolescent de 16 ani din Brăila a ajuns la spital cu plămânul perforat, după ce a fost înjunghiat de cinci ori de un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, în faţa liceului în care învăţa.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor şi urmează să fie dus la tribunal pentru a primi mandat de arestare pentru 30 de zile, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Reţinut pentru 24 de ore

Victima, elev la Liceul Sportiv din Brăila, a fost înjunghiat de două ori în abdomen, în braţ, în torace şi în cap. Pentru rana din plămân a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Agresorul, elev la Artă, a fost identificat de poliţişti şi dus pentru audieri. Ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de crimă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 16:10. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de săvârșire a faptei, scrie observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.