Duminică, 19 ianuarie, la ora 06.15, Poliția mun. Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către paznicul la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că la ghereta unde își desfășoară activitatea s-a prezentat o persoană de sex feminin care susține că i-a fost sustrasă poșeta în imediata apropiere a spitalului.

La fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din teren care, din primele verificări, au stabilit că U. Elena, de 51 ani, din localitate, în timp ce se deplasa printre blocurile de pe strada Sirenei, pe o alee neiluminată, a fost acostată de un tânăr care la un moment dat i-a luat în fugă de pe umăr poșeta în care avea un telefon și mai multe bunuri de îngrijire personală.

Au  fost constituite de îndată mai multe echipaje care au verificat zona, la scurt timp fiind identificat  autorul faptei, respectiv N. Viorel, de 16 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc.

După audieri și administrarea materialului probator, față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

Minorul urmează să fie prezentat în fața procurorului de caz cu propunerea dispunerii față de acesta a măsurii preventive a controlul judiciar.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „tâlhărie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.