Luni, 6 iulie, la  orele 14.05, lucrătorii din cadrul S.P.R. nr.7 Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr de 16 ani, din comuna Mălini, s-a prezentat la Unitatea de Asistență Medico-Socială din localitate, având o plagă tăiată cu toporul în fesa stângă.

S-a stabilit că în jurul orei 13.50, în timp ce se afla singur în curtea părinților săi, minorul a intenționat să se așeze pe o buturugă, ocazie cu care s-a împiedicat, un membru inferior ajungând deasupra cozii unui topor aflat în apropiere, în urma acestei acțiuni coada toporului s-a răsucit, toporul orientându-se cu partea ascuțită în sus, moment în care sus-numitul a căzut în șezut cu fesa stângă deasupra tăișului.

Imediat după incident, tânărul s-a deplasat la o vecină, iar cu sprijinul acesteia s-a deplasat pe jos la Unitatea de Asistență Medico-Socială Mălini pentru acordarea de îngrijiri medicale, de aici acesta fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.