Luni, 8 noiembrie, la orele 18:05, un bărbat de 31 ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoutilitara pe DC19, iar la intersecția cu DJ178E, a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă pe care se aflau doi tineri.

Un tânăr de 17 ani, în calitate de proprietar al motocicletei și ocupant al acesteia, a spus că la momentul producerii accidentului de circulație motocicleta ar fost condusă de către un minor de 15 ani, din comuna Pârteștii de Jos, vehiculul fiind încredințat spre conducere chiar de el.

Urmează a se continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a persoanei care a condus motocicleta la momentul producerii evenimentului.

 În urma accidentului de circulație a rezultat decesul minorului de 15 ani și vătămarea corporală  a tânărului de 17 ani, ambii din comuna Pârteștii de Jos, ocupanți ai motocicletei.

În continuare, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p., tânărului de 17 ani și șoferului de 31 de ani le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”, „Vătămare corporală din culpă”, „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.