Vineri, 27 ianuaree, la orele 14.30, lucrătorii S.P.R. 7 Mălini au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112  de către un bărbat din comuna Slatina  cu privire la faptul că un adolescent a fost accidentat de cal și este conștient.

Adolescentul, în vârstă de 17 ani din comuna Slatina se deplasa împreună cu cabalina sa în locul denumit popular „În Prund” din localitatea Slatina, având intenția de a-și duce animalul la domiciliu pentru a-l adăposti. La un moment dat, fiind în spatele cabalinei sale, aceasta s-a speriat și l-a lovit cu piciorul din partea din spate în zona feței, creându-i acestuia leziuni în partea superioară a feței. 

La fața locului au intervenit și un echipaj SMURD care l-au preluat pe adolescent și l-au transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.