Președintele organizației sucevene a partidului PRO România, Cătălin Nechifor, a participat duminică, 19 mai, la Hora Bucovinei, alături de colegii săi din partid: Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, și Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății.

Pentru că este un politician cu o altfel de abordare decât a celor din partidele „totalitare”, fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, nu a avut nicio problemă în a sta la discuții și chiar a se fotografia alături de actualul președinte, Gheorghe Flutur. De asemenea, acesta a postat fotografia pe pagina sa de Facebook.

„La Hora Bucovinei 2019, alături de Gheorghe Flutur, cel care a inițiat-o în 2008 și pe care eu am continuat-o între 2012 -2016. Până la urmă contează ce lăsăm după noi și m-am bucurat să le arăt asta și lui Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin. Brânza n-are culoare politică, important cheag bun să fie”, a scris Nechifor la descrierea fotografiei în care apare alături de Gheorghe Flutur.

Liderul PRO România Suceava, Cătălin Nechifor, împreună cu fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, au vizitat sâmbătă Mănăstirea Dragomirna, dar și spitalul din Fălticeni.

„63% din investiția de la Spitalul din Fălticeni a fost făcută în vremea Guvernului Ponta, mai precis 300 miliarde de lei vechi (6 mil euro). Am văzut împreună cu fostul ministru al Sănătății de atunci, Nicu Bănicioiu, că au trecut de atunci 4 ani și încă nu e gata”, a transmis Cătălin Nechifor.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.