Luni, 18 aprilie, la Casa de Cultură din Suceava, de la ora 20:00, sunteți invitați la spectacolul de teatru „Un altfel de Cabaret”.

afis cabaretUn teatru mic se chinuie să supraviețuiască în această societate. Actrițele conduse de  directorul teatrului fac un nou spectacol de cabaret cu cântece, coregrafie, costume. Muncesc mult la repetiții ca să îl scoată în scurt timp la rampă. Directorul se împrumută de bani ca să îl poată face și vrea să demonstreze că teatrul poate să reziste cu marile vedete pe care le are. Partenerul său inserat în spectacol, cel care i-a împrumutat banii, își dorește ca acest spectacol să eșueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte, cu și pentru bărbați. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe și cui îi va da creditul său.

În spectacol se va urmări evoluția actorilor în două planuri, în scena prin ceea ce văd de obicei spectatorii, adică spectacolul cu cântece și dansuri, și în culise acolo unde spectatorii nu au acces, unde vom putea vedea problemele de familie ale personajelor, problemele finaciare  ale unui teatru care se chinuie să supraviețuiască, schimbarea costumelor de la un dans la altul, pe scurt, viața lor din spatele scenei. Reprezentația teatrală arată strălucirea unui spectacol și drumul anevoios prin care se ajunge la lumină.

Nu totul este doar strălucire și aplauze, e viața lor cu bucurii, necazuri și nevoi.

Din distribuție fac parte Cosmin Seleși, Aurelian Temișan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănila, Manuela Cara, Monica Davidescu, Ozana Barabancea. Regia, Anca Sigartău.

Prețul unui bilet este de 60 lei sau 80 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.