Un alt proiect important pentru cetățenii comunei Arbore a ajuns la final. Este vorba despre proiectul de extindere a rețelei de canalizare, realizat cu fonduri de la bugetul local. Potrivit edilului Dan Tiperciuc, acest proiect a însumat construirea a 16 tronsoane de canalizare, în diferite zone ale comunei, precum și montarea a șase pompe.

Demn de remarcat este că, pe lângă faptul că întreaga lucrare a fost finanțată din bugetul local, determinarea și seriozitatea constructorului au făcut posibilă realizarea lucrărilor în doar patru luni de la ordinul de începere.

„Mulțumesc constructorului pentru rapiditatea cu care a lucrat, dar și pentru calitatea lucrărilor. De asemenea, mulțumesc cetățenilor pentru că au fost răbdători și înțelegători”, a declarat primarul comunei Arbore, Dan Tiperciuc.

Amintim că, de-a lungul timpului, administrația publică locală a implementat șase proiecte privind construirea și extinderea rețelei de canalizare, cu bani din diferite surse de finanțare, respectiv fonduri europene, guvernamentale și buget local. Trebuie precizat că rețeaua de canalizare din comuna Arbore este în prezent de aproximativ 30 de kilometri.

Pe de altă parte, edilul Dan Tiperciuc a investit și în alte domenii importante din localitate. Un alt proiect finanțat de la bugetul local și finalizat de curând este cel privind pavarea parcării Școlii Gimnaziale din comună și împrejmuirea unității școlare și a terenului de sport.

„Tot de la bugetul local, însă la capitolul drumuri, am reușit să modernizăm patru kilometri de drum, pe patru tronsoane. Totodată, deoarece asfaltul este una dintre cele mai importante doleanțe ale oamenilor, vom mai moderniza încă zece tronsoane de drum din comuna noastră”, a declarat primarul comunei Arbore, Dan Tiperciuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.